Pentue syntynyt 5.7.2017: 1n + 4u

Yksi tyttö ja neljä poikaa syntyivät 5.7.17

Pennut ovat virkeitä ja Hupi hoitaa niitä tunnollisesti.

4vk5pv

Pennut (pian 4 vk) ulkoilemassa. Pienet jalat kulkevat jo ketterästi!

Hupista löytyy lisää tietoa sen omalta sivulta.
 • Lonkat: A/A, Kyynär: 0/0, Polvet: 0/0, silmät ok 02/17 pompen: terve, prcd-pra a

Hupi on oma koirani, jonka pennutusta olen yrittänyt aiemminkin mutta astutus ei ole onnistunut. Hupi on avoin ja helppo koira, jonka kanssa on ollut mukava harrastaa monipuolisesti erilaisia koiraharrastuksia. Hupi on yhteistyöhaluinen ja siksi erinomaisen yritteliäs esim. erilaisten temppujen ja rallytokon tekemisessä. Se on kärsivällinen ja hyvä liikkumaan vieraissakin paikoissa, mistä on ollut apua mm. kaverikoira- ja lukukoiratoiminnassa. Hupi on laukaus- ja alustavarma. Hupi on monin tavoin juuri sellainen koira, jollaisen ottaisin uudestaankin - siksi siis tämä pentue on laitettu alulle.

Hupi on ollut koko ikänsä terve koira. Se on kaikkiruokainen ja "hyvämahainen". Hupin silmät on tarkastettu neljästi ja ne ovat terveet ilman merkkejä perinnöllisistä sairauksista. Hupilta on testattu uteliaisuuden vuoksi kilpirauhasarvot ennen pennutusta ja niissä ei ollut huomauttamista.

Hupi on tapaili kahta lapinporokoiraurosta, ja ennen rekisteröintiä kaikkien pentujen isäksi vahvistui polveutumistutkimuksella Rannu.

 • RANNU [Rannu],
 • ER22676/17 s. 21.3.14
 • Rannu on 04/17 rotuunotettu 3-vuotias vilkas ja ystävällinen uros, jonka myötä haluan suosia laajaa geeniperimää porokoiran jalostuksessa. Rannun suvusta ja taustasta voi lukea lisää maatiaismuorin blogista.
 • Silmät ok 11/2016, lonkat C/C, kyynärät 0/0,polvet 0/0
  testattu terveeksi Pompen-taudin ja
  prcd-PRA:n osalta,
 • Rotuunoton yhteydessä ulkomuotoarvostelu rakenteesta hyvin arvioin
 • ssp% 4- polvella 0% / 8-polvella 0%

Rannu Kuva: Kirsti Hassinen